+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Vesti » MINIMALNO INVAZIVNA TERAPIJA...

MINIMALNO INVAZIVNA TERAPIJA I ESTETSKA STOMATOLOGIJA

17/06/2014
2nd SHOFU BALKAN CONGRESS

Jedinstvena dentalna manifestacija sa temom MICD - minimalno invazivna estetska stomatologija, u organizaciji šabačke firme MIKODENTAL, a pod pokroviteljstvom japanske kompanije SHOFU najavljena je za 14.jun ove godine u hotelu Falkensteiner, Beograd. Manifestaciju će svečano otvoriti njegova ekselencija, ambasador Japana, gospodina Masafumi Kuroki.

Za ovaj ekskluzivan dentalni skup prijavio se veliki broj poznatih stručnjaka iz oblasti stomatologije i zubne tehnike iz Srbije i regiona. Kongres je bioo rasprodat još u aprilu. Učesnici će imati priliku, da zajedno sa renomiranim nacionalnim i internacionalnim predavačima iz Nemačke, Grčke, Poljske i Srbije unaprede svoje znanje praktičnim savetima za svakodnevni rad. Naš sugrađanin, zubni tehničar Miodrag Kostić, je jedan od predavača. On će prikazati uživo veštine izrade bezmetalne krune i fasete, u radu sa novim mikrokeramičkim hibridnim sistemom CERAMAGE, za maksimalnu estetiku uz minimalan napor. "Sa ovim materijalom se brzo i jednostavno i u ordinaciji i u tehnici postižu optimalni rezultati, sve u cilju postizanja pacijentovog zadovoljstva. Mi već godinama u našoj ordinaciji KODENT pacijentima pružamo usluge upravo sa SHOFU materijalima, jer iz iskustva znamo da su nabolji".

Usled najnovijeg medijskog promovisanja estetike osmeha uz očuvanje zubne strukture, estetska stomatologija postaje sve traženija. Estetska stomatologija nije specijalnost već umetnost koja zahteva viziju i veštinu kliničara i tehničara u transformisanju osmeha, i to preko pacijentovih očekivanja, sa tehnološkim napretkom u pogledu najnovijih materijala. Novi SHOFU estetski biomimetički restaurativni materijali omogućavaju trenutno ispunjavanje pacijentovih zahteva i želja uz smanjenje straha i anksioznosti, uz izvanredna rešenja i vrhunske rezultate.

MiCD uvodi potpuno novu dimenziju u tradicionalnu estetsku stomatologiju!

O SHOFU kompaniji

SHOFU DENTAL, jedan od najvećih svetskih dentalnih proizvođača iz Japana je kompanija poznata širom sveta, sa jakom reputacijom kada je u pitanju kvalitet i postoji već više od 80 godina. Katei Shofu III je osnovao firmu u Kyoto, sa ciljem da proizvodi visokokvalitetne zube od porcelana, za lokalno tržište. SHOFU se razvila u veliku firmu, sa predstavništvima u SAD, Nemačkoj, Engleskoj, Singapuru i Kini. Danas, firma SHOFU ima 5 proizvodnih grupa, koje pokrivaju važne zubotehničke i stomatološke potrebe: rotacioni instrumenti za ordinaciju i tehniku, Veracia zubi, keramika i kompoziti, cementi i kompoziti, mali aparati za tehniku (artikulatori, turbine, polimerizatori). Giomer Beautifil II je svrstan medju najbolje proizvode, koji su odabrani od strane CRA, jedne od najpoznatijih organizacija za evaluaciju u SAD. Nova MP keramika postavlja nove estetske standarde u zubnoj tehnici. Finišeri i polireri, direktni i indirektni kompoziti, cementi, keramika i sredstva za beljenje su takođe izvanredni. SHOFU Japan investira 6-8% svog godišnjeg prihoda u istraživanje i razvoj, što je više od prosečnog izdvajanja cele industrije u ove svrhe.

Pročitajte još