+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Vesti » FIZIODISPENZER? NARAVNO...

FIZIODISPENZER? NARAVNO NOUVAG

08/02/2018
MIKODENTAL je GENERALNI ZASTUPNIK NOUVAG KOMPANIJE U SLOVENIJI, HRVATSKOJ, BOSNI&HERCEGOVINI, SRBIJI, CRNOJ GORI I MAKEDONIJI!

MKODENTAL kompanija saradjuje sa kompanijom Nouvag više od 30 godina. Da su to najpouzdaniji i najdugotrajniji fiziodispenzeri na svetu, švajcarske preciznosti i kvaliteta, uverili smo se bezbroj puta, posebno od strane naših klijenata, koji imaju višedecenijsko iskustvo u radu sa istim.

Klijenti kojima su važni kvalitet u kombinaciji sa mirnim, sigurnim radom i jednostavnom upotrebom, sve ono što očekuju od jednog fiziodispenzera, potvrđuju da su NOUVAG fisiodispenzeri pravi izbor!

JEDNOM NOUVAG - UVEK NOUVAG

Nouvag AG švajcarska kompanija je osnovana davne 1971 godine i predstavlja lidera u proizvodnji fiziodispenzera. Ono što je karakteristično za ovu kompaniju je razvojni sektor koji je zadržao tradicionalni koncept dizajna proizvoda po čemu su jedinstveni u svetu. Pravac razvoja kompanije je veoma strog, a njena tehnološka rešenja ih stavljaju u kategoriju proizvoda najvišeg kvaliteta. Danas kompanija je prisutna na svim kontinentima kroz svoje distributivne centre sa tendencijom širenja. Nouvag Ag proizvodni pogoni se nalaze u Švajcarskoj i u Nemačkoj.
Asortiman proizvoda obuhvata:

- Implantologija ( fiziodispenzeri,mikroprocesni motori...)
- Endodonciju ( mikromotori, endokolenjaci...)
- Laboratorije ( tehnički motori....)


NOUVAG poznata švajcarska kuća po visokokvalitetnim fiziodispenzerima. Fiziodispenzer MD 11 i MD 30 su razvijeni sa ciljem da se obezbedi fini rad motora, bez vibracija sa kontinuiranim ubrzanjem, od najnižeg do najbržeg obrtnog momenta. To potvrđuje novi moderan i elegantan dizajn. Podešavanje pojedinačnih parametara je jednostavno, uz zvučni signal. Zentralni i svetao displej pokazuje sve informacije . Veliki izbor dodatne opreme i brz servis u Nouvag-sertifikovanim servisnim centrima.

Za više informacija pozovite nas!

http://www.bestdentalshop.net/shop.php?category=implantologija_fiziodispenzeri

Vaš MIKODENTAL Dental Depot

Pročitajte još