+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Vesti » I ZIRKONZAHN REGIONALNI...

I ZIRKONZAHN REGIONALNI KONGRES "HEORES DAYS"

17/05/2014
USPEŠNO ODRŽAN I ZIRKONZAHN REGIONALNI KONGRES "HEROES DAYS"
ZIRKONZAHN PROLEĆE U PORTOROŽU
Susret najboljih cirkon majstora!
23 - 25 maj 2014
Hotel Marita, Portorož, Slovenija

U Portorožu, prelepom mondenskom letovalištu u Istri, održan je I ZIRKONZAHN " HEROES DAYS" - susret najboljih cirkon majstora iz regiona - Makedonije, Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Italije. U petak uveče kongres je otvoren koktelom na bazenu hotela MARITA, ekipa iz MIKODENTAL-a je svim prisutnima poželela dobrodošlicu. Kongresna sala je bila spremna da u subotu primi veliki broj gostiju, koji su sa nestrpljenjem očekivali početak skupa. Tri predavanja najpoznatijih svetskih stručnjaka na polju bezmetalne keramike i CAD/CAM tehnologije, novi pristupi razmišljanja sa konkretnim primerima bezmetalnih nadoknada i slučajevima iz prakse, pobudila su značajno interesovanje.

Luis Macieira iz Portugala održao je prvo predavanje, prikazom svojih radova i malih "zanatskih tajni" - "Cirkon, titanium & implantati – od pojedinačne krune do cirkularnog mosta – konzepti, mogućnosti i metode".
Link

Luca Nelli iz Italije pokazao je uživo umetnost bojenja cirkona na Prettau® Zirconia Colouring Workshop-u, uz predavanje "Cirkon bez limita: volja – strast – perfekcija".
Link1, Link2

Predstavljen je i najnoviji material za frezovanje – cirkon Prettau Anterior!
Link

"Vrhunski rezultati se dobijaju "Prettau" tehnikom, bez dodatnog nanošenja i pečenja keramike. Prirodan izgled restauracije se postiže novom tehnikom bojenja "Colour Liquid Prettau Aquarel". Prettau tehnika obezbedjuje kompletan rad u jednom procesu frezovanja, cime se izbegava izrada nadoknade od keramike. Rezultat je neverovatna estetika uz perfektno pasovanje, sve u cilju zadovoljenja pacijentovih zahteva"
Link

Gosti su upoznali i Enrico Steger-a, izumitelja i osnivača ZIRKONZAHN kompanije koji je sve prisutne zaintrigirao svojom prezentacijom "Sve je moguće – da li sve ima smisla?"
Link

Interesantne radove i ono sa čim se svakodnevno susreću u radu sa cirkonom prikazali su kroz svoje prezentacije Zt Vlada Krsmanović iz Banja Luke i Dr Goce Dimoski iz Ohrida, korisnici ZIRKONZAHN CAD/CAM sistema M5 i dugogodišnji prijatelji MIKODENTAL kompanije.

Veliko interesovanje vladalo je i na ZIRKONZAHN štandu gde su bile izložene najnovije ZIRKONZAHN mašine – CAD CAM sistem M1 i Facehunter, kao i najinteresantniji radovi.
Link1, Link2

Bio je ovo jedan nezaboravan vikend, gde su i gosti i organizatori uživali u trodnevnom druženju, razmeni iskustava sa kolegama, u jednom od najlepših hotela na obali Portoroža, hotelu MARITA, oazi mira, kulinarskog umeća i spa užitaka.
Link

MIKODENTAL I ZIRKONZAHN se zahvaljuju svim učesnicima kongresa i žele im puno uspeha u daljem radu. Hvala na podršci, hvala na prijateljstvu. Takođe hvala izuzetno posvećenom osoblju hotela Marite, koji su pokazali veliku profesionalnost i uslužnost i učinili da se svi osećamo kao "kod kuće".

Do sledećeg druženja!
Vaš MIKODENTAL

Pročitajte još