+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Vesti » MIKODENTAL U SARAJEVU

MIKODENTAL U SARAJEVU

01/06/2011
Poštovani klijenti,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je sa radom počelo predstavništvo firme MIKODENTAL Šabac u Sarajevu.

Adresa na kojoj nas možete posjetiti svakog radnog dana od 8:00-16:00 h je Tešanjska 24a Avaz Twist Tower (16 sprat) ili nas možete kontaktirati na telefone: 033/208-684, 061/244-814.Kontakt osoba je Irma Hašimbegović.

Firma MIKODENTAL je osnovana 1987.godine.Tokom više od 20 godina uspješnog poslovanja u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji odlučila se na širenje tržišta i u Bosni i Hercegovini.

MIKODENTAL u okviru svoje firme posjeduje i zubotehničku laboratoriju i stomatološku ordinaciju gdje se uspješno radi sa materijalima i uredjajima koji su u ponudi.

Prateći potrebe tržišta MIKODENTAL je ekskluzivni zastupnik najpoznatijih svjetskih brendova iz dentalne struke.

Obezbjedjen 24 h servis , brza isporuka svih artikala, edukacije vrhunskih stručnjaka iz Njemačke,Italije i Japana, savjeti stručnjaka, seminari, kursevi su zasigurno ključ uspjeha.

IMPLANT DIRECT vodeća svjetska kompanija u proizvodnji i distribuciji visoko kvalitetnih implantata po pristupačnim cijenama.

EASY-GRAFT jedina vještačka kost koja ne zahtijeva upotrebu membrane.Dostupna u dvije granulacije za upotrebu u paradontologiji i oralnoj hirurgiji.

Japanska kompanija koja više od 80 godina proizvodi najkvalitetnije stomatološke i zubotehničke materijale i plasira na tržište Evrope i Amerike.

Velika ponuda mikromotora za zubne tehnike i stomatološke ordinacije.

ER-METAL je brendirani turski namještaj za stomatološke ordinacije i zubne laboratorije,vrhunskog dizajna,dostupan u širokoj paleti boja po izuzetno pristupačnim cijenama.

Zirkon Zahn u saradnji sa Mikodentalom Vam omogućava izradu vrhunskih zubnih nadoknada od cirkona kao i edukaciju u našem zubotehničkom centru sa raspoloživih 30 radnih mjesta.

Slijedite korak vremena,koristite samo najbolje,ukažite povjerenje MIKODENTALU i uspjeh je zagarantovan.

OSMIJEH GOVORI SVE!
Mikodental tim

Pročitajte još