+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Podrška » MIKODENTAL tim

MIKODENTAL tim

12/12/2018
MIKODENTAL tim su savršen spoj profesionalnosti i stručnosti, sve u cilju zadovoljenja klijentovih potreba i ispunjenja klijentovih zahteva.
Ukoliko Vam treba dobar stručan savet u vezi stomatologije, implantologije, zubne tehnike ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim stomatologa i zubnih tehničara će odgovoriti na svako Vaše pitanje.
MIKODENTAL vrata su širom otvorena za sve. Bezbroj mladih zubnih tehničara je bilo kod nas, danima, čak i mesecima, obučavani su i osposobljavani za samostalnu delatnost. Mnogim stomatolozima smo pomogli da opreme svoje prve ordinacije ili da ugrade svoje prve implante.
Aktivno učestvujemo u digitalizaciji zubnih tehnika i prelazak na CAD CAM sisteme.
Rado izlazimo u susret i pripremamo marketing pakete za čekaonice i nudimo kompletna rešenja u pogledu dizajna izloga i poslovnog prostora.
Šaljemo probna pakovanja proizvoda koje zastupamo i vršimo obuke kroz naš edukativni centar EDUDENT, na našim DENTEVENT događajima, kongresima i sajmovima.
Porudžbenice primamo na sve načine, putem telefonskog poziva, na EMAIL, VIBER, MESSENGER, WHATSAPP...
Dostavu obavljamo brzo i pouzdano, hitne porudžbenice rešavamo čak i vikendom.
Trudimo se da smo uvek na usluzi i da je ta usluga na visokom nivou.
Nudimo našim klijentima organizaciju smeštaja na najvećem svetskom sajmu IDS.
Servisiramo, montiramo, puštamo u rad sve aparate koje imamo u ponudi i držimo obuke za iste.
Organizujemo najlepše događaje poput Winterweekenda u Južnom Tirolu, SKIPLANT-a na Kopaoniku i Jahorini, Wellness Weekend-a u slovačkoj banji Pieštany i USA putovanja u Los Angeles i Las Vegas.
Dostupni smo 24/7 na našim društvenim mrežama, gde beležimo nedeljne posete do 200.000 ljudi.

Radite sa MIKODENTAL-om, jer nudimo SIGURNOST i POUZDANOST u poslovanju i najkvalitetnije ORIGINALNE MATERIJALE I APARATE, za EVROPSKO i USA tržište!

Vaš MIKODENTAL Dental Depot