+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Saradnici » Globodent

Globodent

Osnovan je na principu pružanja „kompletnih rešenja za prelep osmeh“. Sa preko 20 godina stomatološkog profesionalnog iskustva u rukovodećem timu, GloboDent je posvećen proizvodnji visokokvalitetnih materijala za beljenje i stomatoloških proizvoda, koristeći najfinije i najsigurnije sastojke i materijale, kako bi garantovao savršen osmeh.

Misija
Koristimo inovativne alate i tehnike, istovremeno integrišući strateška sredstva za delotvornost i efikasnost za poboljšanje oralne nege kod potrošača i stomatologa. Posvećeni smo upotrebi dokazane višestruke dijagnostičke tehnologije, istovremeno stvarajući visokokvalitetne proizvode koji će našim potrošačima i profesionalcima omogućiti pristup sigurnoj, udobnoj i dugotrajnoj nezi usne šupljine. Cilj nam je da pomognemo poboljšanju ukupnog zdravlja zuba kod naših potrošača, poboljšamo izgled i podstičemo samopouzdanje. Posvećeni smo pružanju vrhunskih osnovnih sredstava za oralnu zdravstvenu zaštitu, pružajući svakom korisniku jedinstveno iskustvo. Zajedno radimo kao kohezivna jedinica koja prepliće umetnost, tehnologiju i nauku o stomatologiji, stvarajući tako vrednost za naše zainteresovane strane, dok istovremeno proizvodimo vrhunske proizvode za oralnu negu. Ponosni smo što smo porodično orijentisano preduzeće koje uspeva da neguje potrošačke i profesionalne odnose, osnažujući i edukujući našu klijentelu o upotrebi preventivnih proizvoda, kao i uspostavljajući platformu izgrađenu na integritetu, poštenju i poverenju brenda.

Vizija
Naša vizija je da našim potrošačima i stomatološkim profesionalcima pružimo najsavremenija inovativna stomatološka rešenja, negujući trajni odnos izgrađen na porodičnim vrednostima, karakteru i samopouzdanju, vrhunac posvećenosti pružanju usluga našim klijentima prema visokim etičkim standardima ponašanja. Štaviše, naša je vizija da eliminišemo prepreke davanjem rezultata koji odišu samopouzdanjem i tako svakom klijentu donosimo osmeh iz snova! GloboDent je posvećen pružanju izvanrednih usluga i pozitivnih iskustava, istovremeno nadmašujući očekivanja svakog klijenta kao vrhunski inovator u oralnom zdravlju na globalnom nivou.