+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Saradnici » Prestige Medical

Prestige Medical

Dobrodošli u Prestige Medical
U kompaniji Prestige Medical verujemo da postoji efikasniji, isplativiji i ekološki prihvatljiviji način za olakšavanje vaših potreba za dekontaminacijom i sterilizacijom. Kao profesionalac, posvećeni ste pružanju najboljih standarda u klasi u pogledu korisničkog iskustva, higijene i nege. Kao posvećeni dobavljač u industriji, naši ciljevi su usklađeni.
Naš asortiman dezinfektora za pranje, sistemi za prečišćavanje vode i naši autoklavi dizajnirani su u saradnji sa vama. Brža vremena ciklusa, istovremeno štiteći životnu sredinu, smanjujući plastični otpad i pružaju veću efikasnost u praksi.
Shvatajući da u praksi imate i druge potrebe, proširili smo naš asortiman da bismo vam pružili opremu koja dopunjuje naše osnovne proizvode. U stomatološkom prostoru imamo vrlo konkurentnu cenu, ali robusno dizajniranu zubarsku stolicu, a za upravljanje AGP-om imamo jedinicu za prečišćavanje vazduha.
Shvatajući da je bezbednost i vas i vaših pacijenata najvažnija, nudimo niz ličnih zaštitnih sredstava (OZO) koja ispunjavaju trenutne standarde i smernice. Shvatamo da je vaše vreme dragoceno.

Naši inženjerski timovi neprestano istražuju inovacije i dizajn novih proizvoda. Tim za brigu o kupcima i naši tehnički radnici na terenu pružaju posvećenu korisničku podršku i osiguravaju da vaša praksa bude operativna i u skladu sa industrijskim zahtevima.


Integrisano
Dekontaminacija
Rešenja

Prestige Medical ima više od 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji napredne opreme za sterilizaciju. Novom generacijom integrisanih rešenja za dekontaminaciju podižemo kontrolu infekcije na viši nivo.


Autoklavi

Naši autoklavi su razvijeni i proizvedeni kako bi osigurali sigurnost osoblja, pacijenata, instrumenata i radnog okruženja. Jednostavni za upotrebu, pouzdani i isplativi, naši autoklavi uključuju mnoštvo novih funkcija koje pomažu u pojednostavljivanju svakodnevne sterilizacije instrumenata koji se mogu ponovo upotrebiti.