+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Miyo

Posao Jensen Dental-a je da razumemo Vaš posao. Najvažnija stvar koju svakog dana možemo da uradimo je da rešimo problem za Vas, a najbolji način da to učinimo je da upoznamo Vaše potrebe kao pravog partnera. Odnosi koje gradimo sa našim kupcima su dugotrajni i trudimo se svakodnevno da zaslužimo Vaše poverenje osiguravajući Vaše zadovoljstvo i premašujući Vaša očekivanja.

To je u našem nasleđu.

Tokom poslednjih 40 godina izrasli smo iz kompanije za proizvodnju legura u sveobuhvatnog dobavljača kvalitetnih proizvoda, sistema, edukacije i usluga u čitavom spektru industrije zubotehničkih laboratorija. Težimo istinskim odnosima sa našim kupcima i posvećeni smo tome da Vas učinimo efikasnijim i uspešnijim.

Pouzdan Jensen zaštitni znak od našeg osnivanja, naši prodajni konsultanti nude personalizovane, praktične savete, sa prosečno deset godina iskustva u industriji kao zubni tehničari, vlasnici preduzeća i stomatolozi. A mi Vam se stavljamo na raspolaganje u Vaše vreme - nikada nećete dobiti telefonsku sekretaricu tokom radnog vremena kod Jensen-a.

U našem fokusu je profesionalno obrazovanje.

Kako se vremena menjaju, tako se menja i tehnologija. Želimo da Vam pomognemo da budete uspešni, a naše ponude za elektronsko učenje, vebinari i mogućnosti obrazovanja uživo usmereni su ka najnovijim trendovima u profesionalnom rastu, prevazilazeći obuku o proizvodima.

I to je u našim proizvodima.

Jensen ima proizvode koje ste upoznali i kojima verujete, a mi neprestano slušamo vaše uvide u to kako možemo poboljšati proizvode i usluge koje nudimo.