+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Sajmovi » MEDIDENT 2017

MEDIDENT 2017

13/10/2017
NAJUSPEŠNIJI SAJAM

U poverenju: ovo nam je bio najbolji sajam do sada, JER IMAMO VAS - NAJBOLJE KLIJENTE NA SVETU!!! Hvala vam na poverenju i podršci, VI STE NAŠA MOTIVACIJA I ZADOVOLJSTVO JE BILO VIDETI VAS!


"Mikodental proslavlja 30 godina rada
MIKODENTAL Dental Depot je porodična firma osnovana 1987. godine u Njemačkoj od strane zubnog tehničara Miodraga Kostića. Tokom 30 godina uspješnih poslovnih aktivnosti, MIKODENTAL je izgradio poziciju pouzdanog partnera, opremajući veliki broj zubnih laboratorija i stomatoloških ordinacija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji s uređajima i materijalima poslednje generacije.
Mikodental je ekskluzivni distributer renomiranih stomatoloških kompanija širom svijeta, a sigurnost poslovanja sa MIKODENTAL-om obezbjeđuje profesionalni tim od 30 stomatološki hprofesionalaca, kao i činjenica da je sastavni dio preduzeća Stomatološka klinika KODENT sa stomatološkom laboratorijom DENTALLAB (tradicija preko 40 godina), Regionalni edukativni centar EDUDENT i regionalna pristupna tačka Zirkonzahn. Sve edukatvine video zapise MIKODENTAL-a možete naći na njihovom oficijelnom YouTube kanalu.
Dobar, stručni savjet je stoga garantovan.
Poslovanje
Glavne aktivnosti MIKODENTAL-a su uvoz, izvoz, proizvodnja i prodaja zubnih materijala i opreme. Kursevi i predavanja se održavaju nekoliko puta godišnje u njihovom potpuno opremljenom centru za obuku. Kompanija organizuje važne dentalne događaje i obuke u Srbiji i inostranstvu, uz učešće na svim velikim konferencijama i izložbama u regionu. Servis je sastavni dio kompanije.
MIKODENTAL je takođe osnivač prve regionalne on-line prodavnice za stomatologiju implantologiju i zubnu tehniku, BEST DENTAL SHOP.
Ostali brendovi su: ekskluzivna implantološka manifestacija SKIPLANT, kvartalni časopis SIMPLY SMARTER, kao i BLUE PARTY – za sve naše klijente.
Kompanija MIKODENTAL učestvuje u humanitarnom radu i podržava razvoj sportskih klubova.
Apsolutno zadovoljstvo kupaca je njihov glavni cilj!"

Stomatologija.me