+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Sajmovi » Sajmovi 2003

Sajmovi 2003

01/10/2003
MIKODENTAL je već dugi niz godina prisutan na domaćim i inostranim sajmovima. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada za kvalitet svojih proizvoda.

SAJMOVI I SKUPOVI 2003

Sajam MEDIPHARM
Beograd, jun 2003.

MIKODENTAL je na ovogodišnjem sajmu u Beogradu imao štand veličine 80m2, na kojem je bio izložen veliki deo prodajnog i proizvodnog programa, kao i najnovije inovacije sa internacionalnog sajma u Kelnu, gde smo i ove godine bili prisutni kao jedini izlagači iz naše zemlje.

Nažalost, moramo konstatovati da je beogradski sajam ove godine razočarao, kako svoje saradnike i i zlagače, tako i malobrojne posetioce. Organizatori ove izložbe su se poneli krajnje nekorektno prema svim izlagačima, jer &bog velikog utroška električne energije" nisu pustili u funkciju niti ventilacione sisteme niti klimu, i stoga smo svi kompletno na +40°C doživeli temperaturni šok, a posećenost same manifestacije je bila ravna nuli.

I izlagači i posetioci su padali u nesvest od neverovatne toplote, jedna osoba je doživela napad i stoga je hitna pomoć morala da interveniše. Iskreno se nadamo da će sledeće godine organizacija biti na mnogo višem nivou, i da naši napori da se našem tržištu pruže evropski proizvodi i prezentacije neće biti uzaludni. IDS-International Dental Show, Keln
Nemačka, mart 2003.

MIKODENTAL je drugi put zaredom bio prisutan na najvećoj internacionalnoj izložbi stomatologije sa svojim zubotehničkim stolovima, serija EKO 2000 i EKO 2001 .

MIKODENTAL zubotehnički stolovi su na internacionalnom sajmu u Kelnu 2001 pobudili veliko interesovanje jer su urađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala-kanadske bukovine i granita, dovedeni elementima od hroma do perfekcionizma. Stolovi su veoma funkcionalni i tehničaru omogućavaju udobnost pri radu i pravilan položaj tela prilikom sedenja. Nasloni za ruke olakšavaju rad. Atraktivan izgled, ručna izrada, kvalitet i ekskluzivni dizajn.

IDS -Sajam je bio izuzetno posećen i svetskom tržištu su predstavljena mnoga nova i revolucionarna dostignuća iz oblasti stomatologije i zubne tehnike. Posebno interesovanje je vladalo na štandu WOL-DENTA gde je javnosti prikazana revolucionarna mašina WOL-CERAM 2020 za izradu skeleta za bezmetalnu keramiku koji su za 30% stabilniji od metal keramike!
Veoma posećen je bio NSK štand, čiji su zubotehnički motori i stomatološke turbine od 100% titana, proglašeni za najbolje u svojoj klasi.

Na štandu SHOFU su se svakodnevno održavale brojne prezentacije upotrebe SHOFU VINTAGE HALO keramike i nove LF nisko topljive i AL bezmetalne keramike , od strane internacionalno najpoznatijih majstora zubne tehnike i stoga je SHOFU štand bio idealno mesto za okupljanje zubnih tehničara iz celog sveta, koji teže perfekcionizmu i savršenstvu u svom radu.

Na štandu SHENPAZ predstavljena je peć GEMINI II , peć nove generacije potpuno automatskih peći za zubne tehničare, sa dva nezavisna lifta, 100 programa, automatsko regulisanje temperature i vakuuma i automatsko čišćenje komore. Osim priznanja za moderan i atraktivan izgled , SHENPAZ peći FOCUS 2007 i GEMINI II su u internacionalnom časopisu za zubne tehničare posle opširnih ispitivanja velikih broja peći, proglašene za najkvalitetnije peći na svetskom tržištu , jer su to jedine potpuno automatske peći koje pokazuju tačnu temperaturu unutar komore, sa maksimalnom temp.oscilacijom od +-2C.

Kompanija SHINHUNG je internacionalne posetioce oduševila svojim najnovijim modelima stomatoloških mašina, koje osim izvanrednog dizajna, savršene funkcionalnosti i besprekornog kvaliteta, poseduju, kao kompletno opremljena radna mesta ubedljivo najbolje cene na tržištu.
Ukoliko se u sve pomenuto želite i lično uveriti, kontaktirajte nas ili posetite naše MIKODENTAL izložbene salone. Hotel Interkontinetal
Beograd 2003.