+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Sajmovi » Sajmovi 2007-08

Sajmovi 2007-08

01/10/2008
MIKODENTAL je već dugi niz godina prisutan na domaćim i inostranim sajmovima. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada za kvalitet svojih proizvoda.

SAJMOVI I SKUPOVI 2008


Tara 7-9.maj 2008.
XII Majski susreti, Hotel Omorika, Tara
Prezentacija proizvoda i rada na kopir frez aparatu "ZIRKOGRAPH"-ZIRKONZAHN

Ivanjica 30.maj – 01.jun 2008.
Sastanak sekcije oralnih hirurga i implantologa Srbije, Hotel "Park"
Prezentacija proizvoda easy-graft i predavanje o easy-graft-u.

Novi Sad "Promodentis" 5-8.jun 2008.
5 izložba stomatološke opreme i naučno stručni skup "Promodentis-Novi Sad"
MIKODENTAL DOBITNIK VELIKE ZLATNE MEDALJA za proizvod "ZIRKOGRAPH" - ZIRKONZAHN
Prezentacija proizvoda i rada na kopir frez aparatu "ZIRKOGRAPH"-ZIRKONZAHN

Palić 12-15.jun 2008.
XV Simpozijum protetičara Srbije "Strateški pravci u razvoju stomatološke protetike"
Prezentacija proizvoda i rada na kopir frez aparatu "ZIRKOGRAPH"-ZIRKONZAHN

SAJMOVI i SKUPOVI 2007


Keln 20-24. mart 2007.
32 IDS, Köln Messe
IDS - Sajam je bio izuzetno posećen i svetskom tržištu su predstavljena mnoga nova i revolucionarna dostignuća iz oblasti stomatologije i zubne tehnike. Posebno interesovanje je vladalo na štandu ZIRKONZAHN, gde su bile celodnevne prezentacije rada na manuelnom kopir frez sistemu "ZIRKOGRAPH".

Na štandu SHOFU su se svakodnevno održavale brojne prezentacije upotrebe SHOFU VINTAGE HALO keramike i novih proizvoda, poput ART malfarbi u pasti, od strane internacionalno najpoznatijih majstora zubne tehnike i stoga je SHOFU štand bio idealno mesto za okupljanje zubnih tehničara iz celog sveta, koji teže perfekcionizmu i savršenstvu u svom radu . Ništa manju pažnju nisu pobudili novi proizvodi za stomatologe Beautifil II, FL-BOND II, Resicem, Robot Points ...

Beograd, MEDIPHARM 26-28.septembar 2007.
32 Sajam stomatološke opreme i materijala MEDIPHARM, Beograd-BG sajam

MIKODENTAL se prostirao na 160m² velikom štandu na kojem je bio izložen veliki broj aparata i potrošnog materijala za stomatologe i zubne tehničare. Svakodnevne prezentacije i predstavljanja novih proizvoda od strane naših gostiju- svetskih priznatih stručnjaka iz inostranstva, privukle su veliki broj posetilaca, tako da je štand bio stecište mnogobrojnih poznatih ljudi iz naše struke. Najveće interesovanje je svakako pobudio najprodavaniji manuelni kopir frez aparat na svetu "ZIRKOGRAPH" firme ZIRKONZAHN, za manuelnu izradu skeleta od cirkonijumdioksida. Celodnevne prezentacije tehničara iz Italije zainteresovale su veliki broj gostiju. Naš gost iz Švajcarske G-din Andre Vecellio, suvlasnik firme Degradable Solutions, demonstrirao je upotrebu novog ß-TCP materijala za sve koštane defekte easy-graft, za koji nije potrebna membrana i koji se direktno iz šprica aplikuje u defekt.

MILANO 03-06. X 2007.
36th EXPODENTAL, Milano City