+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Sajmovi » Sajmovi 2004

Sajmovi 2004

01/10/2004
MIKODENTAL je već dugi niz godina prisutan na domaćim i inostranim sajmovima. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada za kvalitet svojih proizvoda.

SAJMOVI I SKUPOVI 2004

Sajam MEDIPHARM
Beograd, septembar 2004.

MIKODENTAL se prostirao na 120m2 velikom štandu na kojem je bio izložen veliki broj aparata, mašina, potrošnog materijala za stomatologe i zubne tehničare. Svakodnevne prezentacije i predstavljanje novih proizvoda od strane naših gostiju- svetskih priznatih stručnjaka iz inostranstva privuklo je veliki broj posetilaca, tako da je štand bio stecište mnogobrojnih poznatih ljudi iz naše struke.

Najveće interesovanje je svakako pobudio revolucionarna mašina WOL-CERAM 2020 za izradu skeleta za bezmetalnu keramiku, putem elektroforeze, jedini takve vrste na ovim prostorima. Elektroforetični CAD/CAM sistem daje najbolje rezultate: perfekcija cervikalnog prijanjanja, stabilnost za 30% veća od metal keramike, potpuna imitaciju prirodnog zuba, nezamenljiv u implantologiji, neutralan na preparacije, za svako cementiranje pogodan!

Naši gosti iz Švajcarske i Nemačke, g-din Andre Vecellio i Jens Damerau su svakodnevno demonstrirali njegovu upotrebu u proizvodnji perfektnih kapica i mostova.

Veoma interesantne su bile prezentacije SHOFU AL bezmetalne keramike od strane jednog od najpoznatijih tehničara Nemačke G-din Peter Reinle iz firme SHOFU i prezentacije o novim SHOFU proizvodima.

Direktor ital. firme ERGOTRE (oprema-nameštaj za stomatološke ordinacije, zubne tehnike i operacione sale) ponudio je našim posetiocima opremanje ordinacija i tehnika po želji i meri.

G-đa Stefania Pellini iz ital.firme EMMEVI predstavila nam je najnoviju peskaru na tržištu DUNE 2, italijani je zovu >ferari među peskarama.

Možemo slobodno konstatovati da smo imali sjajan sajamski nastup, odličnu internacionalnu ekipu i medijsku pokrivenost. Naravno, veliku pažnju su pobudili NSK proizvodi, posebno SURGIC XT za hirurgiju, turbine i mikromotori, najbolji u svojoj klasi. Tokom trajanja sajma, odnosno 7 dana, 2 puta dnevno se na državnoj televiziji prikazivala sajamska reportaža o našoj firmi, kao i jedna specijalna emisija o MIKODENTALU u trajanju od nekoliko minuta.

Želeli bismo ovim putem da se zahvalimo na podršci svima Vama, našim kolegama i dragim prijateljima koji su nas posetili, da Vam poželimo puno uspeha u daljem radu, u šta smo veoma uvereni i naravno da Vas pozovemo da sledeće godine opet budete naši dragi gost. Susreti zubnih tehničara
Vrnjačka Banja, maj 2004.