+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Video » Shofu - Beautifil II

Shofu - Beautifil II

Zanimljivo, jer sa ovim kompozitom možete bukvalno sve!


Beautifil II ( Shofu) je nano-hibridni kompozit koji oslobađa fluoride, za restauracije klase I-V, klinaste erozije, karijes korena, build up, za reparaturu restauracija, posebna preporuka za direktne VINIRE! Proizvođač ga klasifikuje kao GIOMER, estetski restorativni materijal, koji kombinuje karakteristike kompozita i glasionomera. Beautifil II je na bazi smole, sadrži čestice punila koje su izvedene iz S-PRG (Surface Pre-reakted Glass Ionomer) tehnologije. Za aplikovanje Beautifil II preporučuje se postepeno nanošenje slojeva i blago očvršćivanje na način tipičan za tradicionalne kompozite. Veoma se preporučuje bond koji oslobađa fluorid poput FL-BOND II (Shofu). Beautifil II je dostupan u 12 nijansi: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, C2, Incisal, BW, A20 i A30. Ovaj proizvod je dobio 94% pozitivne kliničke ocene na portalu dental advisor, ocenjivan u preko 700 postupaka.
Karakteristike proizvoda
Kvalitet finalnog poliranja, jednostavnost završne obrade, krajnja estetika i pakovanja Beautifil II-a su ocenjeni odličnim od strane svih konsultanata na dental advisoru. Nakon polimerizacije nema primetne promene boje, a stvrdnuti kompozit ima prirodnu količinu prozirnosti, što mu omogućava da se dobro uklopi sa zubom. Materijal ima dobar viskozitet i stoga se lako manipuliše sa njim, postavlja i oblikuje. OneGloss gumice (Shofu) daje restauraciji lep sjaj.

Opis i utisci korisnika sa dental advisor foruma:
„ Dobre karakteristike rukovanja - lako se modeluje i ne lepi za instrument“
„ Oslobađanje fluorida predstavlja odličan izbor za pedijatrijske pacijente!“
„ Boje se lepo uklapaju i lepo prijanjaju.“
„ Tuba se jednim pokretom otvara.“
„ Prirodna estetika i sjaj“

Za još korisnih informacija i video snimaka zapratite MIKODENTAL YT kanal, FB i INSTAGRAM profil!

Zakažite promociju uz poklon proizvode na telefon +381 64 643 8152

Poručite On-Line na www.bestdentalshop.net ili poručite odmah pozivom naših filijala!

Cena: preporučena prodajna cena od strane proizvođača 270 evra. Akcijska cena 220 evra, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti. PDV uračunat u cenu.

VIBER kontakt: +381 64 643 8154

Puno uspeha u radu želi Vam MIKODENTAL DENTAL DEPOT

Pročitajte još