+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Kursevi - Zubna tehnika » Military School

Military School

Poštovani, obaveštavam Vas o posebnoj prilici da se pridružite Vojnoj školi (Military School) Enrico Steger u kompaniji Zirkonzahn, Italija.

Program je specijalno dizajniran za početnike - pripravnike (stažiste) i mlade zubne tehničare sa osnovnim znanjem o CAD / CAM sistemu Zirkonzahn i radu sa Prettau® Zirconia i Prettau®Anterior.

Osnovni uslov za svaki kurs je jaka volja učesnika da prošire svoje znanje o zubnoj tehnici i da svoje veštine dovedu do savršenstva. Osim toga, učesnicima se pruža nezaboravna avantura.

Kurs je zasnovan na edukativnom konceptu Enrica Stegera i stoga je organizovan na precizan, strog i inspirativan način. Didaktičke sesije se zamenjuju sa praktičnim, u kojima učesnici moraju da završe različite zadatke.
Vođeni stručnim instruktorima, učesnici moraju da prate dnevnu, strogu disciplinu koja zahteva maksimalnu koncentraciju počev od jutarnjeg poziva.
Kurs takođe naglašava važnost "grupe": zajedno, učesnici će se suočiti sa izazovima u oblasti zubne tehnike i lične prirode koji će testirati svoje granice iznošenjem svojih vrlina.

Ciljna grupa:
Stažisti i mladi zubni tehničari (20-35 godina) koji imaju malo iskustva sa CAD / CAM sistemom i radom sa Prettau® Zirconia i Prettau®Anterior cirkonom.
Kurs je rezervisan samo za Zirkonzahn korisnike sistema i materijala.

Maksimalan broj učesnika: 6

Sadržaj:
CAD / CAM Intro, CAD / CAM Milling A, Face Hunter, bojenje, sinterovanje, stratifikacija i glaziranje Prettau® Anterior® i Zirconia Prettau® struktura.

Datumi:
02.06. - 06.06.2018


Kotizacija:
Kotizacija za program "Beginners" iznosi 890 € (bez PDV-a).
U cenu su uključeni: pansion, svi modeli za kurs i didaktički materijal.

Detaljnije informacije o Vojnoj školi možete naći na Zirkonzahn web stranici.

zirkonzahn.com/en/education/course-programme/zirkonzahn-schule/military-school

Pročitajte još