+381 64 643 8 154 info@mikodental.com

Mikodental.rs » Akcije » DIPLOMAT DENTAL - GRATIS...

DIPLOMAT DENTAL - GRATIS NASADNI INSTRUMENTI - PROMOCIJA

Sa više od 60 godina iskustva kao proizvođač stomatološke opreme DIPLOMAT DENTAL ima odličnu reputaciju vrhunskog proizvođača u ovoj industriji. Najviše stolica se proda u Italiji.

Svi DIPLOMAT proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom, sofisticiranom ergonomijom, modernim dizajnom i raznovrsnim opcijama i sigurno će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih stomatologa. Svaka DIPLOMAT stolica je UNIKAT, jer kompletnu konfiguraciju do najsitnijih detalja bira klijent.

DIPLOMAT je nov brend izrastao iz nekadašnje CHIRANE. Kompletna proizvodnja, sada već treće generacije DIPLOMAT proizvoda, se odvija u modernoj fabrici u slovačkoj banji Pieštany. Svi delovi i materijali su isključivo evropskog porekla (Durr, Cattani, BIEN AIR mikromotori). Stolice su snažne, metalne konstrukcije, bez plastičnih delova.

Godišnje proizvodnja je ograničena na 2000 jedinica i svaka stomatološke jedinica je REMEK DELO. Od 1997 godine pokazuje ubedljiv internacionalni uspeh, jer je ubedljivo najbolji izbor za svaku ordinaciju i po ceni i po kvalitetu!


Spremili smo za Vas specijalne promotivne ponude do kraja decembra! Kupovinom stomatološke jedinice po izboru dobijate GRATIS set nasadnih instrumenata i do 4.000€!

Izaberite idealnu stolicu za Vas i Vaše pacijente iz serije CLASSIC LINE, COMFORT LINE ili PREMUIM LINE!

U prilogu se nalazi predlog naše ponude.


Za više informacija pozovite nas: 00381 15 345 123

Vaš Mikodental Dental Depot

Pročitajte još